header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Euinfoportal-A szakemberkereső?

Euinfoportal-A szakemberkereső?

Euinfoportal-A szakemberkereső?

Szakemberkereső.Szeretnél kiköltözni egy európai uniós országba? Szeretnél munkát vállalni külföldön?
Esetleg már valamelyik uniós országban laksz? Szeretnél valami problémát megoldani, de nem tudod, hogyan kezd el?
Akkor keresd nálunk a megoldást! Az oldalunknak három fontos célja van. Elöszőr is az Európai Unión belüli életről minél több információt szolgáltatni.Sok magyar tervezi hogy szeretne valamelyik uniós országba menni dolgozni vagy a későbbiekben esetleg letepedni. De nagyon sok információ kering az interneten és nehéz összegyüjteni a pontos megbizható válaszokat.Ezért is
hoztuk létre ezt az oldalt, hogy mindenre egy helyen találj megoldást. Könnyen átlátható és egyszerűen kezelhető oldalt szeretnénk.
Ezért megpróbáljuk országonként összegyűjteni azokat az alapvető információkat és tanácsokat, amik segíthetnek a letelepedésben vagy éppen a munkavállalásban. Sőt a benyomásokról, tapasztalatokról vagy éppen kudarcokról is szeretnénk ha olvashatnál.
Ehhez viszont várjuk a tapasztalatokról, élményekről szóló cikkeket is. Sőt várjuk a szövegírók jelentkezését.
Mert örömmel fogadjuk az írókat, bloggereket, szerzőket minden korosztályból.
Olyanok jelentkezését várjuk, alkalmi és állandó munkára, Akik szívesen írnak a környezetükről, ahol élnek, annak az országnak a lehetőségeiről személyes megközelítésből. A cikkek tartalma informatív jellegűek és nem tanácsadás ezért nem vállalunk érte felelősséget.
Tanácsadásért és pontos információkért kérjük, fordulj a megfelelő hivatalokhoz.Folyamatosan készítjük és töltjük fel az országonkénti információkat!

Magyar, lengyel, román szakemberkereső külföldön

Napjainkban egy több szó esik a néhány fő célországba költöző vagy ott dolgozó magyarok százezreiről.
Igaz, hogy a magyar kivándorlók és vendégmunkások többsége Ausztriába, Németországba és Nagy-Britanniába tart. Ezen három országban a hivatalos számok szerint is legalább négyszázezer magyar állampolgár élhet.Sokan keresnek a környékükön élő szakmebrereket,vállalkozásokat elsősorban olyanokat,akik beszélnek magyar nyelven.
Ezért jött az ötlet, hogy egy olyan oldalt indítsunk, ahol keresni lehet szakmákra, mesteremberekre és a beszélt nyelvekre is. Így könnyebben megtalálhatóak azok, akik fontos szolgáltatásokat nyújtanak, de ami a legfontosabb, hogy magyar nyelven lehet kommunikálni.

Szakember, cég regisztráció

Célunk elsősorban az Európai Unióban magyarként működő vállalkozások, szakemberek bemutatása a portálunkon.
Az Európai Szaknévsor, hatékony hirdetési lehetőséget kínál cégek, vállalkozások, szakemberek részére.
A mai rohanó világban egyértelmű, hogy az internet adta lehetőségek minden vállalkozás életében nélkülözhetetlen szerepet töltenek be. Egyszerű regisztrációt alakítottuk ki, hogy az minden cég és vállalkozó számára elérhető legyen.
Az oldalunkon a szakember regisztráció történhet majd angol, német, lengyel és román nyelven is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük