Hotel-Restaurant-Caffee (Horeca) webáruház

Hirdető: info, Feladás dátuma: 2019.03.26, 12:49, Azonosító: 35
Kategória: Budapest
Vállalkozás neve:Royal Store Kft.
Ország:Magyarország
Tartomány-megye:1
Irányítószám:1131
Település:BUDAPEST XIII. KER.
Vállalkozás tevékenysége vagy szakma megnevezése:Webáruházi szaknévsor
Társaságunk a Royal Store Kft 2011. óta van jelen a magyar kereskedelmi piacon. Tevékenységünk alappillére az online kereskedelem. Dinamikus fejlődésünk és jelentős beszállítói kapcsolatunknak köszönhetően illetve B2B partnereink visszajelzése alapján 2018-ban megalapítottuk új üzletágunkat aminek elsődleges célja a vállalati partnereink kiszolgálása. Kiemelt területünk a a Horeca szektorban (Hotel,Restaurant,Cafe) tevékenykedő partnereink igényeinek kiszolgálása, valamint a közületek, önkormányzatok beszerzéseinek biztosítása. Társaságunk előnye, hogy partnereink egy helyről kaphatnak ajánlatot több termékkategóriában, kiemelt kedvezményekkel. A hozzánk érkező árajánlatokat legkésőbb 24 órán belül megválaszoljuk. Külön dedikált kapcsolattartónk segítségével a nálunk vásárolt termékekre terméktámogatást biztosítunk.

Csapatunk tagjait úgy választottuk ki, hogy mindenki hűen tudja képviselni azokat az értékeket melyek hozzájárulnak cégünk folyamatos sikereihez. Büszkék vagyunk arra, hogy B2B partnereink száma folyamatosan növekszik és évről-évre megduplázódik.

Becsületesség, megbízhatóság:

Hisszük azt, hogy az üzleti kapcsolatokban a legfontosabb a bizalom. Ezen érték szellemében dolgozunk minden nap, hogy ügyfeleink biztos és megbízható partnerként tekintsenek ránk.

Prémiumszolgáltatás:

Szolgáltatásunkat folyamatosan felülvizsgáljuk, és azt nézzük, hogy partnereinknek megéri-e velünk dolgoznia. Ha hibát látunk azon azonnal változtatunk, ha lemaradást észlelünk azt igyekszünk a leggyorsabban behozni.

Munka ereje:

Hiszünk a szorgalmas munka erejében és a szolgáltatásunk hasznosságában. Tudjuk azt, hogy a sikeres partneri kapcsolatokért dolgozni kell.Ezen értékek szellemében dolgozunk mindennap.Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnerünkként köszönthetjük.
Beszélt nyelvek:Magyar, Német, Angol
Vállalkozás publikus telefonszáma:363055920
Vállalkozás publikus email címe:info@websale.hu
Vállalkozás weboldala:horeca24.hu
Vállalkozás publikus címe:1131 Bp. Topolya u. 2.
Nyitva tartási idő:H-P 9.00-17.00
Mely országokra vonatkozik a szolgáltatása?:Magyarország
Üzenet küldése a hirdetőnek