Anglia rendezvények-2019

Mazsola és Tádé Birminghambe érkezik

 

2019.09.14.

Mazsola és Tádé Birminghambe érkezik!

A zenés bábjáték az Ametist Bábszínház előadásában tekinthető meg a Birminghami Magyar Tanodában, 2019. szeptember 14-én, délután 4 órától. Kapunyitás: 15.30

A gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára nincs is annál nagyobb csoda, mint mikor egy báb életre kel, és kalandjaival elvarázsol. Hát még ha ez a báb egy szeretetre méltó pöttöm kismalac, aki nagy lélekkel és sok-sok érzelemmel van megáldva.
Bálint Ágnes meséjén több nemzedék nőtt fel, akik ma már szülők, sőt nagyszülők, de jól emlékeznek a televízióból megismert tökházikó lakóira. Ha Te is közéjük tartozol, akkor itt az alkalom, hogy gyermekedet, unokádat is megismertesd a kedves kis figurákkal.
Melyik gyerek ne örülne és búsulna együtt a szeleburdi kismalaccal egy olyan mese nyomán, ahol saját életére ismerhet, örömeit, bánatait láthatja megelevenedni? És melyik felnőtt ne hallgatná szívesen Manócska okos, szeretetteljes szavait, amellyel minden problémát megold, és amellyel akár utat is mutathat a gyereknevelés útvesztőiben?

Belépő:
Elővételben:
Gyermek: £6
Felnőtt: £3
2 éves kor alatt ingyenes
A Birmnghami Magyar Tanoda tagjainak a felnőtt belépő ingyenes.

Helyszínen: 
Gyermek: £8
Felnőtt: £5
2 éves kor alatt ingyenes
Jegyvàsàrlàs az alàbbi linken lehetséges:Birminghamimagyarok.org/jegyvasarlas

Cím: Selly Oak Methodist Church, Langleys Road, Birmingham, B29 6HT
Ingyenes parkolás a templom mögötti parkolóban, vagy a környékbeli utcákon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------