Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kedves Érdeklődő, Leendő Hirdetőnk!

Euinfoportal európai portálunk célja, hogy támpontot adjunk olvasóinknak, hasznos és fontos információkkal lássunk el mindenkit az európai élettel kapcsolatban. Szeretnénk, hogy ezen az oldalon az összes uniós országra vonatkozóan egy helyen legyen minden információ. Könnyen átlátható és egyszerűen kezelhető oldalt. Megpróbáljuk országonként összegyűjteni azokat az alapvető információkat és tanácsokat, amik segíthetnek a letelepedésben vagy éppen a munkavállalásban. Sőt a benyomásokról, tapasztalatokról vagy éppen kudarcokról is olvashatsz nálunk. Jelenleg sok százezer magyar lakik rövidebb, hosszabb ideje Európa különböző országaiban. Nekik szól elsősorban az oldal, kapaszkodót adva nekik, hogy hol vásároljanak, hol szórakozzanak, hol töltsék a szabadidejüket, hová utazzanak, hogy hol találjanak magyarul beszélő szakembereket, vállalkozásokat. Ezen kívül megbízható, hiteles, változatos tartalmat kínál a látogatók számára, átlátható formában és gyorsan feldolgozható kiszerelésben. Országos és nemzetközi eseményekről rendezvényekről is szólnak, magazintartalmakkal kiegészítve. Kiemelkedő tartalmaink közé tartoznak a programajánlók, a cégtár azaz az európai szaknévsor, vagy yellowpages, sport tartalmak, szerkesztőségi blogok. Aktuális információkkal szolgálunk a divat- és szépségtrendekről, valamint bemutatjuk az új és praktikus termékeket is, amire egy embernek szüksége lehet.

Hirdetési felületeink és havi megjelenési díjak az euinfoportal.eu oldalon

Oldalunkon lehetőséget kínálunk banner, illetve reklám elhelyezésére, amely előbbi esetében egyenesen az általad hirdetni kívánt honlapra tudja vezetni az érdeklődőt, megkönnyítve és gyorsítva ezzel a hirdetett cél elérését. A hirdetések nem csak a főoldalon jelennek meg, hanem a banner hirdetések elhelyezésére több méretben, több rovatban és a honlap különböző pontjaira is van lehetőség.

Banner hirdetési lehetőségek:

Hirdetési felület

Méret maximális mérete (pixel)

Megjelenés nettó díja (Ft/hó)

Felső hosszúkás fő banner

(fejlécben elhelyezve)

650×90

40.000 Ft+ÁFA

Alsó hosszúkás fő banner
(láblécnél elhelyezve)

650×90

 30.000 Ft+ÁFA

Jobb oldali banner (1-2 helyen)
(portál jobb oldali sávjában elhelyezve)

320×250

40.000 Ft+ÁFA

Jobb oldali banner (3-4 helyen)
(portál jobb oldali sávjában elhelyezve)

320×250

30.000 Ft+ÁFA

Jobb oldali banner (5-6 helyen)
(portál jobb oldali sávjában elhelyezve)

320×250

20.000 Ft+ÁFA

Jobb oldali banner (7-9 helyen)

(portál jobb oldali sávjában elhelyezve

320×250

10.000 Ft+ÁFA

Alsó hosszúkás banner
(portál alján, a cikkek legvégén elhelyezve)

650×90

40.000 Ft+ÁFA

PR-cikk hirdetési lehetőség:

PR-cikk az termék- és cégnevet tartalmazó publikáció vagy meghatározott terjedelmű szöveg. A minősítés szempontja a cikk információs jellege (termékről, termékcsoportról, szolgáltatásról stb. szól-e). Kb. 3000 karakter hosszúságú cikk megjelentetése, maximum 5 képpel. A PR cikk 1 hétig kiemelésre kerül a főoldalon, valamint 1-1 alkalommal hírlevélben és Facebook-on. A kiemelés lejárta után a kapcsolódó aloldalon továbbra is elérhető.

 A PR cikk megjelenési díja: 15.000 Ft/hó+ÁFA

Hírlevélben való megjelenési lehetőség:

A kétheti rendszerességgel kiküldésre kerülő hírlevélben rövid szöveggel, linkkel. A fizetett tartalom a két hetente megjelenő hírlevél egyik híreként jelenik meg, amely mellett lehetőség van egy hirdetés elhelyezésére is. A hirdetésre kattintva a felhasználó a hirdető által meghatározott honlapra jut (pl. saját honlap), de a megállapodás alapján a hírlevélben szereplő link az euinfoportal oldalon elérhető hosszabb leírásra, tartalomra is mutathat.

Kétheti hírlevélben történő hirdetés ára: 10 000 Ft/Hirlevél+ÁFA

Video megjelenési lehetőség:

 Főoldali video elhelyezése:20.000 Ft/hó+ÁFA 

Felmerülő kérdés, kérés, illetve egyedi ajánlat igénylése esetén keressen minket az alábbi elérhetőségeinken!