Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kezd el most a vállalkozásod hirdetését!

Használd ki a lehetőséget,csatlakozz az Euinfoportal Directory portálhoz, add a listához a vállalkozásod profilját, és népszerűsítsd a vállalkozásod velünk. Töltsd ki profilodat, adj hozzá minden fontos információt, és navigáld az embereket egyenesen az üzleti vállalkozásodhoz.
Hogyan csatlakozhatsz a Directory Portalhoz 5 lépésben:

  1. Töltsd ki az email címet,felhasználónevet és válassz csomagot, 
  2. Kattints Sign Up (Buy with Paypal),gombra,
  3. Fizess a csomagért a Paypal-on,
  4. Ellenörizd email címedet a bejelntkezési adatokhoz,
  5. LJelentkezz be és kezd el megadni az adatokat a Directory Portálon történő megjelenéshez,
Statistics: 291 Categories 72 Locations 64 Resources
Loading…

Frequently Asked Questions

Gyakran feltett kérdések

Miről szól az Euinfoportal oldala?

Az Euinfoportal egy több célt szolgáló európai oldal.

Elsőként a fő célunk, hogy használható és releváns témákat és információkat osszunk meg a kedves olvasóközönséggel. Fő témaköreink a Magyarországról történi kivándorlás, letelepedés vagy éppen munkavállalás egy uniós országban.

Szeretnénk egy oldalon az összes európai uniós országra vonatkozó információkat egy helyen megosztani.Azt szeretnénk, hogy ha valaki adatokat vagy éppen ismeretet akar gyűjteni egy kiválasztott európi országról akkor azt itt mind megtalálja.

Másrész viszont szeretnénk azt is, ha egy széles körű olvasó tábora lenne az oldalnak olyan témakörökben, amik érdeklik az embereket.Ilyen lehet például a divat a lakberendezés, az egészséges élet vagy éppen a sport vagy egyéb témakörök. És ide tartozik egy nagy témakör a gasztronómia is. Különösen az európai konyha remekei és ismeretlen receptjei is.

Harmadrészt viszont abban is szeretnénk segítséget nyújtani, mint marketing megoldásokat nyújtó szolgáltató, hogy mind az európai mind a helyi vállalkozások ismertté tudják tenni magukat az olvasók, illetve a konkrét céllal keresők előtt is.

Az Euinfoportal Directory olyan marketing megoldások szolgáltatója Európában, amelynek célja a helyi vállalkozások és közösségek növekedésének elősegítése. Célunk, hogy kapcsolatba hozzuk a fogyasztókat a vállalkozásokkal, hogy segítsünk az embereknek megtalálni a szükséges szakembereket, amikor szükségük van rá.

Mi az első és legfőbb célja az Euinfoportal oldalnak?

Első célunk, hogy az, hogy egy releváns ismereteket és adatokat tartalmazó oldalt hozzunk létre az európai munkavállalás, kivándorlás és letelepedési témákban.

Mi a második célja az oldalnak?

Egy általános olvasóközönség kielégítése olyan témákban, ami a divattal, egészséggel, Gasztronómiával vagy éppen a sporttal kapcsolatosak.

És mi a harmadik fontos célja az Euinfoportal oldalnak?

Egy hasznos adatbázisnak egy szaknévsornak vagy egy Directory oldalnak a célját tudja betölteni. Azaz egy olyan adatbázis legyen, ami felöleli az egész Unió területét és lehessen benne keresni szakembert bármilyen feladatra, vagy éppen egy éttermet, egy megfelelő szállást vagy egy kórházat keresni benne.

Lehetek csak az olvasója az oldalnak?

Természetesen igen. Sőt amennyiben szeretnéd, hogy a legújabb bejegyzésekről hírlevél formájában értesítsünk akkor ezt is megteheted

Milyen szolgáltatásokra vagy csomagokra lehet előfizetni és mennyi időre?

Alapesetben 2 féle regisztrációs csomaggal rendelkezünk, amelyek 12 hónapos időszakra vonatkoznak a regisztrációs dátumtól. 

A 2 szolgáltatási csomag a következő:

BASIC csomag. Díja: 36 EUR/12 hó.

Az alapcsomag lehetőséget biztosít arra,hogy felkerülj az Európa térképünkre. Megjelenítheti üzlete leírását, melyet képekkel láthat el. Feltöltheti elérhetőségeit és nyitvatartási időt.Ezenkivül a Facebook és Twitter felületén történik a bejegyzés népszerűsítése.

PRÉMIUM csomag. Díja: 84 EUR/12 hó. 

A teljes basic csomagon felül lehetőség van havi 1 pr cikk elhelyezésére a blog felületünkön 12 hónapon keresztül.

Áraink bruttó árak! 

Hogyan történik a regisztráció?

A főoldalon található a regisztrációs rész.Egy email cím és egy password megadásával lehet elindítani a jelentkezést.Itt van lehetőség kiválasztani a megfelelő díj csomagot.Fizetni a Paypal rendszerén keresztül lehet, illetve előre fizetéssel.A számla elektronikusan kerül kiállításra melyet digitálisan küldünk el.A megjelenés szövege és a vállalkozásra vonatkozó adatok megadásához a regisztrációs űrlapot kell kitölteni.

A megadott adatok és a kifizetett számla értékének a beérkezését követő maximum 48 belül kerül fel a hirdetés az oldalra.

A szaknévsori megjelenéshez megadott adatokat, szövegeket és médiákat ki helyezi el az Euinfoportal oldalon?

Minden esetben az Euinfoportal munkatársai ellenőrzik és helyezik el a hirdetés szövegét és egyéb átadott file-t.

Hogyan történik a fizetés?

Minden esetben német vállalkozói számla kerül kiállításra. Kétféle módon lehet kiegyenlíteni a regisztráció díjat.Az egyik azonnal a Paypal fizetési rendszerén keresztül.Vagy előre utalással a megadott bankszámlaszámra.

Milyen további hirdetési lehetőségek vannak az Euinfoportal oldalán?

Banner hirdetések elhelyezésére van mód.A hirdetésekre vonatkozó médiaajánlat a következő oldalon olvasható:

https://euinfoportal.eu/mediaajanlat/

További lehetőség PR cikkek elhelyezésére vonatkozó felület bérlése.A kibérelt felületre igény szerint bármennyi PR cikk elhelyezhető.A megjelenésének feltétele az egyedi tartalom és a képanyag jogaival való rendelkezés.A cikkek elhelyezését minden esetben a szolgáltató végzi.Az elhelyezett cikkek a megjelölt kategóriában folyamatosan elérhetőek lesznek. Törlésre nem kerülnek.

Az ajánlatot elolvashatod: https://euinfoportal.eu/mediaajanlat/