EUINFOPORTAL

Rólunk rész az európai magazin és üzleti szaknévsorban

Rövid leírás rólunk, hogy mit tudunk nyújtani és miért minket válassz. A mai versenyképes világban elengedhetetlen, hogy a vállalkozások rendelkezzenek weboldalakkal. Az egy új weboldal elindítása azonban aligha elég. A weboldalnak a helyét is meg kell találnia a potenciális ügyfeleknek. Ezért egy oldalnak nem csak a keresőmotorokban, mint például a Google, a Yahoo és a Bing, hanem az üzleti könyvtárakban is szerepelnie kell.

Az Euinfoportal Directory olyan marketing megoldások szolgáltatója Európában, amelynek célja a helyi vállalkozások és közösségek növekedésének elősegítése. Célunk, hogy kapcsolatba hozzuk a fogyasztókat a vállalkozásokkal, hogy segítsünk az embereknek megtalálni a szükséges szakembereket, amikor szükségük van rájuk. Ne aggódj, ha önálló vállalkozót, kisvállalkozást vagy vállalatot, bármilyen típusú és méretű vállalkozást kereshetsz nálunk. Ezért neked szól az európai szaknévsorunk!

Szeretnél szerepelni az Euinfoportal üzleti könyvtárában?

A listára kerülés rendkívül egyszerű. Regisztrálj és Válaszd a ki a kategóriát és fizesd ki, küld el üzleti adataidat, és a többiről mi gondoskodunk. A kapott oldal testre szabható, és a legtöbbet hozhatod ki belőle.

A szokásos üzleti információk mellett, mint például a cím, a telefonszám és a webhelyre mutató link, hozzáadhatod az általad kínált szolgáltatások teljes listáját, nyitvatartási időt, fényképeket és videókat, termékképeket. Feltöltheted saját logódat, integrálhatod Facebook oldaladat és más közösségi média fiókokat. Így létrehozhatsz egy átfogó üzleti profilt, amely lehetővé teszi, hogy több alkalmi böngésző keresse fel a vállalkozásodat. A legfrissebb listáink segítenek vállalkozásod és webhelyed felismerésében a nagy keresőmotorokban, valamint a potenciális ügyfelek megtalálásában. Növeld vállalkozásodat, növeld online láthatóságodat, hogy ez új ügyfelekkel járjon, ha vállalkozásod adatait hozzáadod az európai üzleti könyvtár testreszabott oldalához!

Amilyen előnyei vannak a szaknévsori megjelenésnek?

Négy fő előnye van annak, hogy felkerülsz az üzleti szaknévsorunkba vagy yellowpages oldalunkra:

 1. A tényleges üzleti szaknévsor látogatói megtalálhatják a vállalkozásodat, és felkereshetik a webhelyedet.
 2. Az üzleti könyvtárból a vállalkozásod webhelyére mutató link segít a magasabb rangsorolásban a Google, a Yahoo és más keresőmotoroknál.
 3. Összekapcsolják a vállalkozásod webhelyét egy fizikai címmel, amely rendkívül segíti a vállalkozásodat, amikor a potenciális ügyfelek a lakóhelyükön, helyi cégeket keresnek.
 4. Az éves regisztráció keretében belül, minden feltöltött bemutatkozás mellett havonta egy vagy kettő darab (díjcsomag szerint) általad megírt PR cikket felteszünk a blog kategóriába. Igy megsokszorozod a rólad szóló hivatkozásokat ezzel is javítva a helyezésedet a keresőkben. Írd meg a PR cikket, ami szólhat a vállalkozásodról a szolgáltatásaidról vagy éppen a termékeidről.

De miért fizetnél az európai üzleti szaknévsorban való megjelenésért, ha vannak ingyenes üzleti könyvtárak is?

Azért mert:

 • a mi oldalunkon többet kapsz, mint az ingyenes oldalakon.
 • az ingyenes oldalaknak általában nincs bevételük, a munkaerő és a karbantartás fedezésére, ezért idő előtt bezárnak vagy megszűnnek, illetve a minőség nem lesz megfelelő.
 • nálunk egyszer fizetsz egy évben egy 12 hónapra szóló- kis összeget -, de biztos lehetsz benne, hogy a megjelenésed jó helyre került.
 • az ingyenes oldalakkal ellentétben azért a pénzért, amit kérünk, mi szolgáltatást is nyújtunk.

És milyen szolgáltatásokért ne feledkezz meg rólunk?

 • Mindenekelőtt minőségi oldalt amiért mi sokat teszünk.
 • Ezért mi magunk manuálisan dolgozzuk fel a megadott adatokat, ellenőrizve az információkat, és megfelelően előkészítve a közzétételhez.
 • Továbbá rendszeresen karbantartjuk a feltöltött információkat.
 • Ez biztosítjuk, hogy csak ellenőrzött vállalkozások kerüljenek fel az Euinfoportal szakmai névsorba.
 • Másrészt az Euinfoportal Directory nem tartalmaz agresszív hirdetéseket, amint azt más webhelyeken láthatod. Itt nincsenek ingyenesen feltett, tömeges átverős vagy semmi információt nem tartalmazó hirdetések.
 • Továbbá a sok feltöltött adat információ mellett PR cikkeknek biztosítunk folyamatosan helyet és a látogatottságról tájékoztatunk is téged.

Válassz a szolgáltatási csomagjaink közül!

Cégadatok:

Huszin József

Cím: Deutschland,55487 Dill, Dorfstraße 18.

Adószám: 40/074/30635

Bankszámla: Commerzbank AG

Iban:DE20 5004 0048 0431 8879 00

BIC Code: COBADEFFXXX

Partnereink:

Linkpont.hu

<a href=”http://www.linkpont.hu”>
<img src=”http://www.linkpont.hu/design/linkpont_banner.jpg” alt=”linkpont” title=”linkpont” style=”width: 82px; height: 16px;”></a>

Rolunk Euinfoportal

Rolunk Euinfoportal